Even mezelf voorstellen

Hallo, mijn naam is Sandra van Dijl - Schot
 
Na 26 jaar op kantoor gewerkt te hebben, werd het voor mij tijd om in het jaar 2020 het roer om te gooien. Ik ben daarom een opleiding tot Pedicure gaan volgen en heb van april 2020 t/m juni 2021 bij een Zorginstelling  voor mensen met dementie gewerkt. 

Sinds 1 juli 2021 werk ik als Zelfstandig Pedicure in mijn salon vanuit huis of indien gewenst, kom ik bij u thuis als Ambulante Pedicure. Verder blijf ik mezelf door ontwikkelen en volg ik workshops, webinars of verkorte cursussen om mezelf veelzijdiger te maken. 
De behandelingen die ik aanbied zijn een weldaad voor uw voeten. Mijn doel is om u als cliĆ«nt weer met mooie verzorgde en pijnloze voeten te laten gaan of achter te laten. U hoeft alleen maar een afspraak te maken en ik ontvang u graag in mijn salon of  kom met al mijn enthousiasme naar u toe. 
 
 Tot snel , 
 
 Liefs Sandra