Vrij

Om zelf ook even bij te tanken, ben ik van maandag 26 juli t/m vrijdag 30 juli een weekje vrij. Indien u een afspraak wilt maken en het lukt niet online, dan kunt u altijd even contact opnemen via het contact formulier, u kunt me bellen, appen of mailen. 

Gepost 05-07-2021

Nieuw 

Wratten laten verwijderen dmv bevriezing 

Wratten kunnen pijnlijk zijn en is niet altijd een fraai gezicht. 
Behalve de zalf dermazink,  welke gebruikt kan worden, om wratten te bestrijden.... 
beschik ik nu ook over een Cryopen,  ook wel bevriezingspen, genoemd. 
Heb je last van voetwratten en wil je ze weg hebben? Neem een kijkje op onderstaande pagina,  waarin de mogelijkheden staan.

Gepost 23-05-2021

Nagelreparatie


Afgelopen vrijdag heb ik een 2e cursus Sculpture Gel reparatie gedaan en behaald. De Sculpture Gel kan gebruikt worden als verfraaiing van lelijke trauma,  stoot of kalk, schimmelnagels.
Maar ook om ingroeiende of tunnelnagels te verhelpen. 
Voor een korte uitleg kunt u een kijkje nemen bij behandelingen en dan het kopje "aanvullende informatie mbt extra behandelingen "

Heeft u interesse?
U kunt me altijd een berichtje sturen of bellen.

Gepost 18-05-2021

Joepie - We mogen weer !!!

Dat was afgelopen dinsdag weer eens goed nieuws tijdens de Persconferentie. De contactberoepen mogen vanaf 3 maart 2021 eindelijk na een behoorlijk lange Lockdown, weer aan de slag. 
Behalve dat, mag ik dus ook mijn droom verder gaan verwezenlijken. 2 maanden later dan gepland, maar dat nemen we dan maar van lief. De Gezondheid gaat natuurlijk boven alles.
Wel nemen we alle veiligheidsmaatregelen natuurlijk in acht. Dit betekent het dragen van een mondkapje en de handen desinfecteren bij binnenkomst.  Na elke behandeling zorg ik dat alles weer netjes gereinigd wordt, zodat elke nieuwe cliĆ«nt weer met een veilig gevoel de behandeling kan ondergaan. 
Ik hoop u dan ook snel te mogen ontvangen.
U kunt op diverse manieren een afspraak maken: 
Telefonisch, Whatsapp, Online, Chat

Gepost 27-02-2021


Medisch Noodzakelijke Voetzorg 

Sinds half januari is er duidelijk geworden dat ook Pedicures (niet enkel medisch pedicures) medisch noodzakelijke behandelingen mogen uitvoeren.

Maar wanneer is er sprake van medisch noodzakelijk??? 

Hieronder een opsomming:

- Ingroeiende nagel of trauma nagel, welke zonder behandeling dreigt te gaan ontsteken
-  Likdoorn welke zonder behandeling dreigt te gaan ontsteken

- Eelt of Kloven welke zonder behandeling een verhoogd risico is voor onderhuidse ontstekingen of een ulcus (zweer) kan veroorzaken.

- Open kloven bij personen met risico voeten 

- Achterliggende aandoeningen zoals bijvoorbeeld diabetes of reuma, waarbij risico op complicaties of ontstekingen kunnen optreden als er geen behandeling plaats vind.
- Hypertrofische nagels ofwel verdikte nagels, die in de huid kunnen gaan groeien en daardoor voor ontstekingen kunnen leiden.

Provoet heeft de opsomming gemaakt op hun internet pagina, deze u kunt zien via de link

Medisch Noodzakelijke Voetzorg Provoet Info

Mocht u hier last van hebben, schroom dan niet om contact op te nemen, dan kunnen we bekijken of het nodig is om toch een behandeling in te plannen.

Gepost 26-01-2021

In de Media

Begin januari is er een stukje geplaatst op de Papendrechtse Nieuwspagina : Papendrecht.net. Het stukje "Van Kantoorbaan naar Pedicure"


 Wellicht leuk om te lezen...Gepost 11-01-2021